0297.nl | Medewerker Technische dienst

2022-05-21 19:15:07 By : Mr. Kendy Li

Wil jij werken aan unieke blow moulding machines bij een internationaal bedrijf en jezelf verder ontwikkelen? Geen nachtdiensten meer? Dat kan allemaal bij ALPLA Mijdrecht. Onze medewerkers staan klaar om al hun kennis aan je over te dragen.

Je komt te werken in een klein hecht team van 6 collega’s en de Productiemanager die jouw direct leidinggevende is. Dit team zal zich de komende tijd verder uitbreiden.

In onze fabriek staan 2 type machines:  extrusion blow moulding en de stretch blow moulding. Deze machines zijn uniek en hebben we zelf gebouwd. Om voor elke klant een eigen product te kunnen maken dienen de machines 2 keer per dag omgebouwd te worden. Na het ombouwen start je de machines opnieuw op.  Ook het schoonmaken van de onderdelen behoort tot jouw werkzaamheden.

Wij werken met weekroosters. Zo zul je naast het ombouwen ook weken hebben waarin je storingsdienst hebt. Jij lost dan alle problemen direct op. Tussendoor als er geen storingen zijn, voer je kleine werkzaamheden uit, zoals preventieve controles, het bijhouden van de logboeken en het uitlezen van de urenstanden.

Naast deze diensten heb je eens per 5 weken buiten werktijd ook een week storingsdienst van 15:30- 22:00 uur.

We blijven innoveren en onze dienstverlening verbeteren. Zo zullen er een aantal nieuwe machines gebouwd gaan worden en willen we steeds meer recyclen. Jij gaat dit soort projecten ondersteunen. Ook is er de mogelijkheid om door te groeien naar een aansturende rol of deelname aan een internationale taskforce groep. Dan ga je andere vestigingen ondersteunen met jouw expertise in zowel het binnen als buitenland. Genoeg uitdagingen dus!

ALPLA is wereldleider in de ontwikkeling en productie van innovatieve kunststof verpakkingen. Een internationaal bedrijf welke in 1955 in Oostenrijk is opgericht. Vandaag de dag zijn we in 45 landen vertegenwoordigd en werken er in totaal meer dan 22.000 mensen bij ons mooie familiebedrijf.

De eerste Nederlandse ALPLA-fabriek werd in 1985 gebouwd in Mijdrecht en is een fabriek die produceert voor een breed scala aan klanten. We hebben nu 4 locaties in Nederland en circa 150 enthousiaste medewerkers.

Onze expertise in klantadvies is gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring in kunststofverwerking. Of het nu gaat om het ontwerp, de materiaalkeuze of de juiste productietechnologie, we werken samen met onze klanten aan het ontwikkelen van concurrerende, hoogwaardige en aantrekkelijke verpakkingsoplossingen. Dit doen wij in de volgende markten: drank, voeding, geneesmiddelen, thuiszorg, olie en smeermiddelen, cosmetica en gewasbescherming.

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en een schonere toekomst. ALPLA heeft eigen recyclingfabrieken en ondersteunt non-profitorganisaties die campagne voeren tegen de vervuiling van onze oceanen. Ook werken wij samen aan verschillend internationale projecten zoals het upcyclingsproject in Oeganda. Zij bouwen klaslokalen voor jongeren van plastic flessen.

Bij ons kun je jezelf zijn en word je inzet gewaardeerd. Veel collega’s zijn dan ook al jaren bij ons in dienst. Wij nemen graag gemotiveerde nieuwe collega’s op in onze organisatie en kijken uit naar je komst!

Jij bent iemand die leergierig is, doorzettingsvermogen heeft en altijd gefocust is. Een betrouwbare collega op wie we kunnen rekenen, die onder tijdsdruk kan werken en met initiatieven komt. Jij kunt goed omgaan met alle prikkels, bewegingen en geluiden om je heen. Samenwerken doe je graag maar als het moet kun je ook prima zelfstandig aan de slag.

 De meest ideale kandidaat heeft een:

Een gedegen inwerktraject zodat je goed kunt landen in ons bedrijf en langzaamaan steeds meer zelfstandig kunt gaan werken en groeien. Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag op weg. Daarnaast krijgt een medewerker Technische dienst bij ons: